Bij Van Der Meer Natuursteen stellen we graag onze nieuwe dienst aan u voor: Tweede Kans Grafstenen. Deze speciale collectie bestaat uit gebruikte grafstenen waarvan het natuursteen een tweede leven krijgt. Zo bieden we niet alleen een milieuvriendelijke keuze voor gedenktekens, maar dragen we ook bij aan het behoud van waardevol erfgoed.

Wat zijn Tweede Kans Grafstenen?

Tweede Kans grafstenen worden verzameld van begraafplaatsen, waarbij het natuursteen hergebruikt wordt. Op deze manier behouden we niet alleen de prachtige stenen, maar leveren we ook een positieve bijdrage aan het milieu voor toekomstige generaties.

Waarom zou u kiezen voor een Tweede Kans Grafsteen?

In een tijd waarin we steeds bewuster omgaan met onze impact op het milieu, biedt de Tweede Kans collectie de mogelijkheid om ook na het leven een duurzame keuze te maken. Door te kiezen voor een Tweede Kans grafsteen draagt u actief bij aan het verminderen van de impact op het milieu.

Als u kiest voor een Tweede Kans Grafsteen, merkt u er niks van dat de steen hergebruikt is.

Onze Tweede Kans grafstenen zijn zorgvuldig schoongemaakt en opgeknapt, waardoor ze niet te onderscheiden zijn van nieuwe stenen. Ze behouden dezelfde kwaliteit natuursteen, dezelfde uitstraling als het oorspronkelijke gedenkteken, en vallen onder dezelfde garantievoorwaarden als onze nieuwe producten.

Met Tweede Kans Grafstenen bij Van Der Meer Natuursteen maakt u niet alleen een respectvolle keuze voor een grafsteen, maar draagt u ook bij aan een groenere toekomst.

Hieronder ziet u welke stenen wij momenteel aan kunnen bieden.

  Onze Tweede Kans Grafstenen

   

  Openingstijden

  MAANDAG T/M VRIJDAG
  09.00 – 17:00

  ZATERDAG
  9:00 – 13.00

  ZONDAG
  Gesloten

  Neem contact met ons op

  Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Kom langs, bel ons of laat uw gegevens achter.